chad-madden-445638-unsplash.jpg
thought-catalog-214785-unsplash.jpg
artem-sapegin-180146-unsplash.jpg
sam-mcghee-281613-unsplash.jpg
denise-jans-568490-unsplash.jpg
stefan-stefancik-257625-unsplash.jpg

Intake

Telefonisch zal ik door het stellen van gerichte vragen zo goed mogelijk je organisatie, product/ dienst, doelstellingen en doelgroep leren kennen en maken wij een keuze voor het soort video dat we zullen maken.

 

 

3 concepten

Op basis van de input tijdens de intake zal ik gaan brainstormen en 3 concept ideeën voorleggen. Hier kan jij vervolgens een keuze uit maken.

 

 


Script

 Na de keuze voor het concept schrijf ik een script waarin vastgelegd wordt wie er in beeld komt, wat er gezegd wordt, welke beelden er worden geschoten gekoppeld aan een tijdslijn voor de lengte van de film. De basisvideo duurt max. 2 minuten.

 

 Film

In een dagdeel hebben we 4 uur om de videoapparatuur gereed te maken en gebruik ik het script als leidraad om op locatie te filmen met de Sony FS700.

 

 

Montage

Voor de montage staat 4 uur. De video wordt door de montage met beelden als één mooi geheel gemonteerd tot een duidelijk verhaal. Er wordt bij de basisvideo geen gebruik gemaakt van special effects, voice-over, graphic design of animatie. 

 

Correctieronde

 Bij de correctieronde is het tijd voor feedback. Feedback is absoluut nodig om tot het beste resultaat te komen dus hoe meer feedback, hoe beter! Bij de basisvideo is één correctieronde mogelijk die in maximaal een dagdeel gemonteerd kan worden. Meerdere correctierondes zijn altijd mogelijk tegen extra bijbetaling.