alexis-brown-82988-unsplash.jpg
thought-catalog-214785-unsplash.jpg
artem-sapegin-180146-unsplash.jpg
sam-mcghee-281613-unsplash.jpg
denise-jans-568490-unsplash.jpg
stefan-stefancik-257625-unsplash.jpg

Intake & Brainstorm

Bij de flexibele video zal er een persoonlijke afspraak gemaakt worden waarbij ik gerichte vragen zal stellen om zo goed mogelijk je organisatie, product/ dienst, doelstellingen en doelgroep leren kennen. Met mijn kennis en ervaring kunnen we brainstormen en een vertaling maken naar de juiste soort video. Hierbij wordt ook rekening gehouden met de kanalen waarop de video geplaats wordt.


3 concepten  & feedback

Op basis van de input na de brainstorm en intake zal ik concept ideeën voorleggen. Bij deze concepties is het mogelijk feedback te geven. Vind je bij één idee iets niet leuk of zou je juist twee concepten willen combineren? Alles is mogelijk. Samen zullen we komen tot een mooi verhaal voor je film.

 

Script

Nadat we samen tot een definitief concept zijn gekomen zal ik een script maken waarin vastgelegd wordt wie er in beeld komt, wat er gezegd wordt, welke beelden er worden geschoten gekoppeld aan een tijdslijn voor de lengte van de film. Dit script stuur ik op en ook hier is eenmalig feedback mogelijk.Film

Voor de uitgebreide video hebben we 8 uur om de videoapparatuur gereed te maken en gebruik ik het script als leidraad om op locatie te filmen. Wanneer het haalbaar is binnen deze 8 uur is filmen op meerdere locaties ook mogelijk.

 


Montage

Voor de montage staat 8 uur. De video wordt door de montage met beelden als één mooi geheel gemonteerd tot een duidelijk verhaal. Er zijn bij de flexibele video extra mogelijkheden om gebruik te maken van muzieklicensie, voice over, special effects en graphic design om de boodschap zo duidelijk mogelijk over te laten komen.2 Correctierondes

Bij de correctieronde is het tijd voor feedback. Feedback is absoluut nodig om tot het beste resultaat te komen dus hoe meer feedback, hoe beter! Bij de Flexibele video zijn er twee correctierondes mogelijk. Meerdere correctierondes zijn altijd mogelijk tegen extra bijbetaling.