rawpixel-274860-unsplash.jpg
denise-jans-568490-unsplash.jpg
artem-sapegin-180146-unsplash.jpg
sam-mcghee-281613-unsplash.jpg
denise-jans-568490-unsplash.jpg
stefan-stefancik-257625-unsplash.jpg
william-iven-19844-unsplash.jpg

Intake & Brainstorm

Bij de sociale video’s zal er een persoonlijke afspraak gemaakt worden waarbij ik gerichte vragen zal stellen. Met deze vragen zal er een keuze gemaakt worden voor de soorten video’s en de platformen waar de video uiteindelijk wordt vertoond. Zodra dit helder is zullen we samen brainstormen om een leuke, creatieve invulling van de video’s.

3 concepten & feedback

Op basis van de input na de brainstorm en intake zal ik 3 concept ideeën voorleggen. Bij deze concepten is het mogelijk feedback te geven. Vind je bij één idee iets niet leuk of zou je juist twee concepten willen combineren? Alles is mogelijk. Samen zullen we komen tot een mooi verhaal voor je film.


Script

Nadat we samen tot een definitief concept zijn gekomen zal ik een script maken waarin vastgelegd wordt wie en wat er in beeld komt, wat er gezegd wordt, welke beelden er worden geschoten gekoppeld aan een tijdslijn voor de lengte van de film. Dit script stuur ik op en ook hier is eenmalig feedback mogelijk.

 


Film & locaties

Voor de uitgebreide video hebben we 8 uur om de videoapparatuur gereed te maken en gebruik ik het script als leidraad om op locatie te filmen. Wanneer het haalbaar is binnen deze 8 uur is filmen op meerdere locaties ook mogelijk.

 

Montage & extra's

Voor de montage staat 8 uur. De video wordt door de montage met beelden als één mooi geheel gemonteerd tot een duidelijk verhaal. Er is bij de sociale video mogelijkheid om gebruik te maken van muzieklicensie, voice over, special effects en graphic design om de boodschap zo duidelijk mogelijk over te laten komen.

 

2 Correctierondes

 Bij de correctieronde is het tijd voor feedback. Feedback is absoluut nodig om tot het beste resultaat te komen dus hoe meer feedback, hoe beter! Bij de sociale video zijn er twee correctierondes mogelijk. Meerdere correctierondes zijn altijd mogelijk tegen extra bijbetaling.Distributie

Nadat de film af is nemen we de tijd om te kijken naar de distributie van de film. De kanalen zijn bekend maar ik kan je advies geven over hoe je de video zo kunt inzetten zodat je het maximale bereik hebt. Ook kan ik gehele kanalen helpen inrichten, advies geven over de juiste teksten bij de video en ondersteunen bij het inrichten van dashboards.  Alles is mogelijk in overleg.