freestocks-org-402183-unsplash.jpg

Videopakketten

 

Daar waar de meeste video’s op maat gemaakt worden en er voor de strategie een apart marketingbureau nodig is, houdt Videovrouw het graag simpel, kort en krachtig.  Ik werk met pakketten & vaste prijzen. Ik heb ruime ervaring in social media door o.a. het geven van workshops. Deze kennis gebruik ik al vanaf het eerste contact voor zowel de invulling van de video als ondersteuning bij de distributie ervan.

jakob-owens-153170-unsplash.jpg

DE VRIENDELIJKE VIDEO

V.A. €750,-

Een goede video kán vrij makkelijk te maken zijn. Wanneer een verhaal met een niet te complexe boodschap wordt gecommuniceerd, is de vriendelijke video al voldoende. Bij de vriendelijke video zal er weinig poespas zijn en wordt er een video met mooie beelden van max. 2 minuten gemaakt.

mathias-arlund-494942-unsplash.jpg

DE FLEXIBELE VIDEO

V.A. €1.000,-

Bij de flexibele video is veel mogelijk. Heb je zelf al ideeën of vind je het prettig het proces goed in de gaten te houden? Bij de flexibele video kunnen we rustig kennismaken, houden we samen een brainstormsessie en zijn er per fase feedbackmomenten. Zo is het gehele proces van de video transparant, leerzaam en wordt door  onze samenwerking, kennis en ervaring de juiste video gemaakt.

sam-mcghee-281614-unsplash.jpg

DE SOCIALE VIDEO’S

V.A. €1.500,-

Video’s kunnen afhankelijk van platform en doelgroep soms beter verschillen. Zo kan een video op de website er weer anders uit zien dan een promo op social media.
Denk aan wel/geen ondertiteling of bijvoorbeeld een vierkant formaat voor op Instagram. Bij de sociale video krijg je 2 versies van je video, één geschikt voor social media ter promotie en één geschikt voor bijvoorbeeld je website.