WERKWIJZE

Het ontwikkelen van een video is een creatief proces. Je kunt dit natuurlijk helemaal uit handen geven en geheel door anderen laten doen, maar ik geloof dat de beste creatieve ideeën komen vanuit een goede samenwerking.

Als Videovrouw ben ik van A tot Z jouw contactpersoon. Van vraag tot aan oplevering van het eindproduct, ik doe alles zelf.  Daardoor is er alle ruimte voor dat extra stukje persoonlijke aandacht & ben ik betrokken bij alle fases van de totstandkoming van de video. Ik maak liever een product mét dan vóór de klant. Er is dus altijd ruimte voor jouw feedback en ideeën. 

 
 

Conceptontwikkeling

Jij met kennis over jouw product en/of dienst en ik met mijn video- en marketing expertise komen samen tot de mooiste ideeën en verhalen. Van deze verhalen maken wij een passend concept. In deze fase zal er na een goede analyse en brainstormsessie bepaald worden welke video het beste aansluit op jouw doelgroep. Dit idee zal verwerkt worden in een helder script. 

 
jakob-owens-91193-unsplash.jpg

Productie

Met mijn eigen Sony FS700 camera en een eventuele tweede NIKON-spiegelreflexcamera, doe ik het camerawerk, de edit en postproductie zelf. Ook ben ik in bezit van de juiste lampen, geluidsopname apparatuur en statieven. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je het concept ontwikkeld hebt en het script geschreven, de uitvoering het beste gedaan kan worden dan door dezelfde persoon. Dit minimaliseert de kans op ruis en is de kans op misverstanden erg klein.

 
jake-hills-194864-unsplash.jpg

Distributie

Videoproductie is één ding, het verspreiden ervan een tweede. Een video moet wel gezien worden! Wie wil je bereiken en met welke boodschap? Om deze reden neem ik de keuze voor distributiekanalen al mee tijdens de conceptfase. Inhoudelijk wordt hier al tijdens de productiefase rekening gehouden, maar ook achteraf geef ik nog advies en tips mee over de inzetbare kanalen en manieren van distributie.